SOLIDWORKS Service Pack - What's New?

10.04.2024 at 10:21 AM


Service Packeihin tulee tyypillisesti korjauksia bugeihin, mutta nykyään saattaa tulla myös jotain parannuksia tai jopa uusia/tuettuja toimintoja (ennen nämä tulivat vasta uusiin vuosiversioihin). Nämä löytyvät dokumentoituna kätevästi What's New -oppaista seuraavasti, kun kirjaudutte my.solidworks.com:iin kohdasta Support / Desktop Solutions / Documentation:
Kohdasta SOLIDWORKS Version pääsee valitsemaan version. Version valittuanne, kun avaatte What's New -dokumentin, näkyy siellä per aihealue mihin toiminnallisuuteen on tullut muutoksia missäkin Service Packissa. Esimerkiksi vuosiversion 2023 tapauksessa seuraavasti:


Myös Release Notes kannattaa vilkaista läpi. Vähintään siinä vaiheessa, kun olette aikeissa päivittää järjestelmiänne vuosiversion sisällä uudempaan Service Packiin:Kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy, pääsee tätä kautta katsomaan myös koko listan korjatuista bugeista (SPR) per tuote. Esimerkiksi 2023 SP5 SOLIDWORKS PDM:


MySolidWorks:stä löytyy myös näiden lisäksi esimerkiksi asennusoppaat SOLIDWORKS:iin ja SOLIDWORKS PDM:ään.

Ja kuten aina, jos jokin askarruttaa, niin rohkeasti puhelin käteen ja soitto tukipalveluumme. Tai vaihtoehtoisesti voitte tietysti lähettää myös tiketin.

PS. Samat tiedot, pois lukien Release Notes, löytyvät myös osoitteesta https://help.solidworks.com/


Kevätterveisin,

Niklas / CadWorks Oy