CadWorks kiittää kaikkia kevään 2023 tiedonhallintaseminaareihimme osallistuneita!

05.05.2023 at 17:40 PM

Kiitos jokaiselle kevään tiedonhallintaseminaariimme osallistuneelle!

Kiertueen aikana tapasimme melkein 200 suunnittelusta ja tiedonhallinnasta kiinnostunutta. Sisällössä keskityimme teknisiin PDM:n käyttöön ja käyttöönottoon liittyviin asioihin. Saimme hyviä kysymyksiä ja kommentteja, ja keskustelut olivat antoisia. Keskustelut monesti jatkuivat myös lounalla ja sen jälkeenkin. Oli myös mukava huomata, miten osallistujatkin verkostoituivat keskenään.

Reissu oli pitkä, 8 paikkakuntaa Oulusta Tuusulaan ja Kuopiosta Turkuun. Monessa paikkaa paistoi aurinko ja oli jo varsin lämmintä. Oulussa satoi lunta edellisenä päivänä. Kilometrejäkin kertyi +3000!

Vaikka tiedonhallintakiertue on nyt viety loppuun, jatkuu keskustelu tiedonhallinnasta ja PDM:stä. Paikallinen vai pilvi, siinäpä vasta kysymys.

Autamme mielellämme sopivan, juuri teidän yritykseenne sopivan ratkaisun löytämisessä. Vinkkaa, niin aloitetaan keskustelut. Ja jos tulee mitään mieleen liittyen seminaareihin, niin laita rohkeasti vaikka tiketti tukipalveluun tai ota meihin suoraan yhteyttä henkilökohtaisesti!


Ja tietysti sekä LinkedIn että Youtube seurantaan!


CadWorks Oy puolesta,

Niklas Hellman